Plaank’n Spollers zoekt nieuwe leden!

apr 9, 2022   //   by Plaanknspollers   //   Laatste nieuws  //  No Comments

Ooit al eens afgevraagd hoe het voelt om op de bühne te staan? Dan is dit je kans! De toneelvereniging De Plaank’n Spöllers zoekt enthousiaste nieuwe jonge leden om volgend jaar een jeugdig toneelstuk te kunnen spelen. Ook zoeken we leden voor alle hand en span diensten rondom het toneel, zoals het inrichten van het decor.Heb je interesse? Kom dan naar één van onze speelavonden bij Mulder in Deurningen. Op 9 en 23 mei en 20 juni. Wel van te voren aanmelden bij Elise Tijert Mailadres: elisetijert#plaanknspollerslive.nl Of kom naar één van onze toneeldagen in ’t Spölhoes van 24 tot en met 29 oktober 2022.

Leave a comment

De Toneelvereniging

Toneelvereniging De Plaank'n Spöllers is een enthousiaste vereniging dat bestaat uit toneelliefhebbers uit Deurningen en omstreken.

Reserveer nu!

Wilt u een voorstelling bijwonen? Bel dan naar 074-277 30 92